مد و استایل

میکرونیدلینگ چیست؟ (مزایا، معایب و مراحل )

میکرونیدلینگ چیست؟ (مزایا، معایب و مراحل )

میکرونیدلینگ یک عمل زیبایی است که در آن از دستگاهی که در سر نوک آن سوزن‌های بسیار نازک و تیز برای ایجاد سوراخ روی پوست استفاده می‌شود. عملکرد میکرونیدلینگ این است که وقتی بدن خراش‌های کوچک را احساس می‌کند، برای بهبود آن بریدگی‌ها کار می‌کند و در نتیجه ظاهری با طراوت ایجاد می‌کند. سوراخ‌ها فقط در سطح پوست هستند. این فرآیند با افزایش تولید کلاژن باعث جوانسازی پوست شما می‌شود که به نوبه خود ظاهر چین و چروک و خطوط ریز را کاهش می‌دهد و بافت کلی پوست شما را افزایش می‌دهد. میکرونیدلینگ را می‌توان با پلاسمای موضعی غنی از پلاکت (PRP) که از خون خود شما گرفته می‌شود، برای درمان قوی تری نیز ترکیب کرد.

 

فواید میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ برای از بین بردن جای جوش، لکه‌های خورشیدی، کک، خطوط ظریف و چین و چروک‌های پوست، منافذ باز پوست، اسکارها، لایه‌برداری و آماده‌سازی صورت برای انجام سایر روش‌های زیبایی بسیار مناسب است. علاوه بر این، گاهی اوقات از میکرونیدلینگ برای درمان ترک‌های پوستی در سایر نواحی بدن نیز استفاده می‌شود.

 

کاندیدهای مناسب برای میکرونیدلینگ

بزرگسالانی که از سلامت کافی برخوردارند (یعنی عاری از هرگونه عفونت، تب یا بثورات پوستی) هستند و به دنبال کمک به صاف کردن خطوط و چین و چروک، تقویت تولید کلاژن، یا مبارزه با اسکارهای ناشی از آکنه یا جراحات، کاندیدهای خوبی برای میکرونیدلینگ هستند.

 

این درمان خطرات نسبتا کمی دارد، اما برای زنان باردار یا شیرده توصیه نمی‌شود. همچنین برای افراد مبتلا به بیماری‌های پوستی فعال مانند اگزما یا روزاسه توصیه نمی‌شود.

 

علاوه بر این، اگر لوپوس یا ویتیلیگو دارید، ممکن است، عوارض جانبی یا ضایعات ناخواسته (به نام پدیده کوبنر) وجود داشته باشد.

 

میکرونیدلینگ ممکن است باعث ایجاد تبخال شود. اگر مستعد ابتلا به تبخال هستید، به پزشک خود اطلاع دهید تا بتوانید چند روز قبل از درمان، مصرف داروهای ضد ویروسی را شروع کنید.

 

تعداد جلسات مورد نیاز میکرونیدلینگ

این روش معمولاً ۱۰ تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. اکثر افراد برای مشاهده نتیجه به ۴ تا ۶ جلسات درمان نیاز دارند.

 

مراحل  انجام میکرونیدلینگ

 

در طول انجام میکرونیدلینگ، پزشک با ابزاری شبیه به قلم، سوراخ‌های کوچکی زیر پوست ایجاد می‌کند. نوک سوزن ها به قدری کوچک هستند که احتمالاً بعد از عمل متوجه آنها نخواهید شد. پزشک قلم را به طور مساوی روی پوست شما حرکت می‌دهد تا پوست جدیدی که جوان می‌شود نیز یکنواخت باشد. سوزن‌ها بریدگی‌های کوچکی در پوست شما ایجاد می‌کنند که باعث کمی خونریزی می‌شود. پزشک ممکن است بعد از آن کرم یا سرم را روی صورت شما پخش کند. هدف از این روش شروع فرآیند بهبودی صورت شما با ارسال کلاژن و الاستین برای رفع آسیب‌های پوستی است. کلاژن به پر کردن و صاف کردن چین و چروک کمک می‌کند. اکثر افراد میکرونیدلینگ را روی صورت انجام می‌دهند، اما می‌توان آن را روی سایر قسمت‌های بدن مانند شکم یا ران‌ها نیز انجام داد.

 

قبل از میکرونیدلینگ

 

اگر از داروهای خاص، آسپیرین و رقیق کننده‌های خونی استفاده می‌کنید حتما آن را با پزشک خود در میان بگذارید.

تا چند هفته قبل از میکرونیدلینگ از کرم های لایه بردار استفاده نکنید.

تا چند هفته قبل از انجام تزریق ژل و چربی و بوتاکس خودداری کنید.

 

میکرونیدلینگ چه کاری برای پوست صورت شما انجام می‌دهد؟

میکرونیدلینگ با ایجاد سوراخ‌های میکروسکوپی در پوست هزاران آسیب ریز را ایجاد می‌کند. این یک پاسخ درمانی را ایجاد می‌کند که مجموعه‌ای از فاکتورهای رشد را آزاد می‌کند، که به نوبه خود باعث افزایش تولید کلاژن بدن (الیاف پروتئینی که پوست را صاف و انعطاف پذیر می‌کند) می‌شود. این نوعی درمان فرکشنال است، به این معنی که تنها بخشی از سطح پوست تحت تأثیر قرار می‌گیرد. میکرونیدلینگ همچنین با ایجاد کانال هایی برای جذب بهتر به مواد و محصولات درمانی پوست اجازه می‌دهد تا به طرز چشمگیری بهتر نفوذ کنند و موثرتر عمل کنند. علاوه بر فواید جوان‌سازی پوست، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد میکرونیدلینگ می‌تواند به افرادی که دارای نوعی ریزش مو به نام آلوپسی آره‌آتا هستند نیز کمک کند. 

 

بعد از میکرونیدلینگ

ممکن است در طول فرآیند بهبودی کمی درد جزئی به مدت سه روز قرمزی، تورم، پوسته پوسته شدن، سفت شدن و حساسیت را مشاهده کنید. ممکن است بعد از میکرونیدلینگ کمی درد جزئی و قرمزی داشته باشید.

 

در حین میکرونیدلینگ معمولاً خونریزی وجود ندارد. اما برای درمان‌های میکرونیدلینگ عمیق ممکن است باعث خونریزی یا کبودی پوست شود.

شما باید از مکان‌هایی که می توانند میکروب های زیادی داشته باشند، مانند استخرها، دریاچه‌ها، رودخانه‌ها و اقیانوس‌ها دوری کنید. و از صابون ها و لوسیون‌های تحریک کننده استفاده نکنید.

پوست شما نیز نسبت به آفتاب حساس تر خواهد بود، بنابراین استفاده از کرم ضد آفتاب ضروری است.

می توانید صورت خود را در ۸ ساعت (یا زودتر در صورت توصیه پزشک) بشویید. با آرایش معمولاً می توانید روز بعد سر کار بروید. ارائه دهنده شما ممکن است از شما بخواهد که در روز درمان از هیچ گونه آرایشی استفاده نکنید، اما از آنجایی که محافظت از پوست در برابر قرار گرفتن در معرض نور خورشید مهم است، کرم ضد آفتاب پودر معدنی معمولا مجاز است.

 

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *